Medlemsbrev 20.9.2018

Hej!

Dickursby Hem och Skolas (HoS) första evenemang för detta läsår; Stövelfotbollen går av stapeln den 27.9. kl 18:00. De olika årskurserna spelar var för sig mot föräldrarna på skolans bollplan! Trots lite regn så har deltagarantalet varit stort varje år– alltså missa inte årets hetaste ’El Clasico’ match!

Dickursby HoS hade sitt årsmöte den 17.9.2018 och för verksamhetsåret 2018-2019 blev följande personer invalda i styrelsen:

Stefan Hauk, Susanna Lindfors, Tove Lindroos-Korkeaoja, Anssi Pöyry, Lars Sundahl, Katja Wester, Henrik Westerberg, Fredrik Zilliacus och Sari Luume-Keskinen

För er som inte ännu känner HoS verksamhet så bra, så kan vi berätta att HoS är ett forum för samarbete mellan föräldrarna och skolan. Medlemsavgifter, understöd etc som HoS samlar in går till förmån för eleverna, för att eleverna skall få det där lilla extra som förgyller skolgången; bl.a. material, utfärder och klubbverksamhet. Om du har frågor eller idéer så kontakta oss gärna! Välkommen med – föräldrar behövs!

HoS morgonklubb kl 7-9 i trähuset (biblioteket) har startat och som handledare för hösten fungerar Anita och Henrika. Också band- och pysselklubben startar strax, så vänta er ett meddelande via Wilma angående klubbarna. Klubbarna har begränsade platser, så se till att anmäla ditt barn snabbt när meddelandet kommer. Eleverna tas emot i anmälningsordning.

Band- och pysselklubbarnas klubbavgift är 20 euro/elev för hösten.

betald.

Medlemsavgiften betalas in på kontot Aktia IBAN FI38 4055 1350 0610 02. Betala gärna före 1.11.2018 och skriv i meddelandefältet vilken familj det gäller och medlemsavgift HoS 2018-19. Tack!

Trevlig fortsättning på hösten, hoppas vi träffas ofta!

HoS styrelse

Medlemsbrev 12.11.2018

Ännu ett stort tack till alla som kunde delta i Stövelfotbollen det här året - kvällen blev riktigt lyckad!

Hem och skolas nästa evenmang är strax bakom knuten, så här kommer vi med inbjudan till den traditionella Ringleksnatten

Hejsan hoppsan, fallerallera, när julen kommer ska varenda unge vara glad!

Torsdagen 22 november kl 18-19

Barn och föräldrar dansar runt granen till kära julsånger

Även detta år kan barnen pröva sin lycka med julkalender-lotteriet.

Bidra till stämningen genom att ta på era tomteluvor. Lyktor med LED-ljus kan också tas med, tyvärr får man inte ha levande ljus i skolan.

Efter danserna bjuder Dickursby Hem och Skola på glögg, saft och pepparkakor.

Klassföräldrar: I år vill vi prova på att ha julbasar samtidigt. Alla klasser har en chans att tjäna in pengar till klasskassan! Meddela till Hem och Skolas ordförandes mejl-adress westerberg.henrik@gmail.com om ni är intresserade, så reserverar vi ett bord till er. Bakverk, julpyssel, lotterier, loppis med jultema – vad ni än kommer på.

Alla är hjärtligt välkomna! =)

HoS styrelse

PS Sen vill vi ännu påminna om att HoS samlar årligen en frivillig medlemsavgift som är 20 euro/familj/läsåret 2018-2019. Deltar barnet i en klubb (morgon-, band- och/eller pysselklubben) skall medlemsavgiften vara betald. Band- och pysselklubbarnas klubbavgift är 20 euro/elev för hösten.

Medlemsavgiften betalas in på kontot Aktia IBAN FI38 4055 1350 0610 02. Skriv i meddelandefältet vilken familj det gäller och medlemsavgift HoS 2018-19. Tack!

Medlemsbrev XX.XX.2019